Obvestila: Aktualno | Izpostavljeno

Vstop v ZD Zagorje

19. aprila, 2022 | Aktualno, Izpostavljeno

Skladno z dopisom Ministrstva za zdravje »Priporočila za izvajalce zdravstvene dejavnosti glede ukrepov zaradi Covid-19«, št. 166-5/2021/124 z dne 5. 4. 2022, je od 19. 4. 2022 spremenjen režim vstopa v ZD Zagorje. Triažna točka se s tem dnem ukinja.

V ZD ZAGORJE NAJ VSTOPAJO OSEBE, KI SO:
– NAROČENE na zdravstveno obravnavo in
– NIMAJO ZNAKOV OZIROMA SIMPTOMOV OKUŽB (povišana telesna temperatura, okužbe dihal,…).

V primeru okužbe naj pacient glede nadaljnjih ukrepov vzpostavi kontakt z izbranim osebnim zdravnikom (po telefonu ali preko elektronske pošte).
Osebe, ki imajo poziven HAG test za samotestiranje in osebe, ki želijo predčasno prekiniti izolacijo se za testiranje naročijo na elektronskem naslov covid@zd-zagorje.si.

Osebe, ki želijo prekiniti izolacijo med 7 in 10 dnem morajo ob izvedbi testa predložiti na vpogled dokazilo o pozitivnem HAG ali PCR (npr. izpis iz aplikacije zVem, SMS s pozitivnim izvidom testiranja).

Osebe, ki so bile pozitivne na testu HAG za samotestiranje morajo ob naročilu na HAG predložiti dokazilo o pozitivnem testu (fotografija pozitivnega testa skupaj s priloženim osebnim dokumentom) ali ob izvedbi testa s seboj prinesejo test v zaščitni vrečki.

NOV URNIK TESTIRANJA NA COVID-19 OD 3. 5. 2022 dalje: od ponedeljka do petka 7.00 – 9.00 ure

error: Vsebina je avtorsko zaščitena !!