Zdravstveni dom Zagorje ob Savi

 
03 56 55 000
 
        nujna medicinska pomoč 112
 

Aktualne novice

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>
 

ODPIRANJE ZOBOZDRAVSTVENIH AMBULANT


Obveščamo vas, da se z dnem 14.5.2020 odprejo zobozdravstvene ambulante. Z delom pričenjajo šolska zobna ambulanta I. in II. ter nova zobna ambulanta za odrasle I.


Še vedno veljajo vsi ukrepi predvideni v času epidemije. Pregled je možen samo za naročene paciente. Vsi pacienti morajo imeti s seboj izpolnjen vprašalnik, ki ga najdejo tukaj. Nenaročenim pacientom bo vstop onemogočen.


S svojim delovanjem znova pričenja tudi zobni RTG, kjer pa je način dela nekoliko spremenjen. RTG zobovja je mogoče opraviti le v primeru, da se predhodno naročite na telefonsko številko 03/56-55-011 od ponedeljka do petka,v dopoldanskem času med 10-12 uro in v popoldanskem času med 17-19 uro. Vsi pacienti morajo imeti s seboj tudi izpolnjen vprašalnik, ki ga najdejo na zgornji povezavi.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
Direktorica ZD Zagorje:
Saša Bajda, mag.jav.upr.

 
 

OBVESTILO ZA PACIENTE


Vse paciente obveščamo, da so se s 5.5.2020 postopoma pričele odpirati vse ambulante družinske medicine, specialistične ambulante, fizioterapija ter laboratorij, še vedno pa ostajajo zaprte zobozdravstvene ambulante in preventivni programi. Za pregled se je potrebno predhodno NAROČITI (telefonsko, elektronsko), saj nenaročeni pacienti ne bodo mogli vstopiti v Zdravstveni dom Zagorje, izjema so  življenjsko ogroženi. Še vedno velja, da  pacienti, ki imajo znake respiratornega infekta (povišana telesna temp., prehlad, kašelj, izcedek iz nosu) NE PRIHAJAJO v zdravstveni dom, ampak pokličejo osebnega zdravnika za nadaljnjo usmeritev. Vse, ki prihajajo v laboratorij prosimo, da upoštevajo zadostno varnostno razdaljo, saj je možnost večjega števila čakajočih.  Vsi naročeni pacienti vstopajo v zdravstveni dom  preko triažne točke. S sabo morajo imeti MASKO in izpolnjen VPRAŠALNIK, ki ga najdejo (tukaj).

Prosimo, da pacienti ne prihajajo na dogovorjen termin prej kot 5min, saj moramo zagotavljati zadostno varnostno razdaljo v čakalnici.

Vse paciente prosimo za potrpežljivost in sodelovanje, saj bomo lahko le tako poskrbeli za vašo in našo varnost.

 
Direktorica ZD Zagorje:
Saša Bajda, mag.jav.upr.
 
 


 
 

SPREMENJEN URNIK
Specializirane prodajalne in izposojevalnice medicinskih pripomočkov

Spoštovani,
obveščamo vas, da bo Specializirana prodajalna in izposojevalnica medicinskih pripomočkov
od srede, 22.4. 2020 do nadaljnega odprta po naslednjem urniku:

                           Ponedeljek       8.00 - 16.00
                           Torek                 8.00 - 17.00
                           Sreda                 8.00 - 16.00
 
                          Četrtek              8.00 - 16.00
  
                         Petek                 8.00 - 16.00

Hvala za razumevanje.
 
 

OBVESTILO PEDIATER

 
 

OBVESTILO PEDIATER

 
 

OBVESTILO PEDIATER

 
 

OBVESTILO-PEDIATER

 
 

OBVESTILO - PEDIATER

 
 
PSIHOLOŠKA PODPORA V ČASU EPIDEMIJE KORONAVIRUSA

Strokovnjaki s področja duševnega zdravja so v času epidemije koronavirusa na voljo za brezplačne razbremenilne pogovore.

Seznam kontaktnih podatkov zdravstvenovzgojnih centrov, centrov za krepitev zdravja in drugih zdravstvenih služb v okviru zdravstvenih domov po Sloveniji je dostopen na tej povezavi ➡️ https://bit.ly/2UtW5hi ter se bo sproti dopolnjeval.

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>

 

Aktualno


OTROŠKO ŠOLSKA AMBULANTA III.


Spoštovani,

obveščamo vas, da je s 1.9. 2020 v ZD Zagorje pričela delovati otroško šolska ...

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni